Neem een stemtrainer in dienst of koop zangsoftware - welke wordt het?Waarom zingende software?

We hebben allemaal een natuurlijk zangvermogen, nietwaar? Dus waarom zijn we niet allemaal een zangsensatie met duizelingwekkende platenverkopen achter onze namen? Wat onderscheidt de afgoden van ons allemaal? Nou, een grote factor die meteen in me opkomt, is het feit dat de meesten van ons geen getrainde zangers zijn! De meesten van ons hebben nog nooit een zangles gevolgd of zanginstructies gekregen! Welnu, een zanger zonder enige formele vocale training zou serieus moeten overwegen om zangleraren in te schakelen of zangsoftware te kopen om hen te helpen bij het zingen. Dat klopt! Het is de training die het verschil maakt, zelfs supersterren ondergaan in een of andere vorm vocale training.

Het kijken naar de American Pop Idol-show opende mijn ogen voor dit feit, dat de meeste professionele zangers zangleraren krijgen om hen te helpen betere zangers te worden. Het is ook algemeen bekend dat er enkele beroemde zangers zijn die populair werden zonder enige formele vocale trainingsoefeningen, zoals Ray Charles, maar de meesten zouden zich ervan bewust zijn geweest dat ze zich af en toe moesten inschrijven bij zangleraren om ervoor te zorgen dat ze super konden bereiken. -sterren. Men zou echter ook moeten onthouden dat tijdens het Ray Charles-tijdperk de concurrentie in de muziekindustrie nergens in de buurt was van waar het nu is.

Moet ik zangsoftware kopen of een stemtrainer aanschaffen?

Dus de vraag die de meeste mensen stellen en ik weet zeker dat jij jezelf ook zult stellen, is: neem ik een stemtrainer in dienst of koop ik zangsoftware om me te helpen bij het leren zingen?

Een stemtrainer:

Om eerlijk te zijn, kan het vinden van een goede stemtrainer ook een beetje lastig zijn. Het probleem hier is dat er nu zoveel zogenaamde zangcoaches zijn die verkondigen dat ze handige zangleraren zijn, een kwalificatie die je hebt verkregen door hier en daar een paar e-books te lezen. Dit is inherent aan een ongereguleerde industrie die zich voor veel bedriegers leent. Misschien heb je het geluk dat een vriend een goede zangtrainer of misschien een paar zangleraren aanbeveelt, maar geloof me, ze zijn te ver en tussen deze dagen.

Het is echter misschien heel belangrijk om te beseffen dat 1) zangleraren mensen zijn, dat er een stemtrainer / leerling-relatie zal zijn die goed management nodig heeft en 2) de zangoefeningen van een persoonlijke instructeur veel zullen opleveren. hogere prijs dan wanneer u zangsoftware zou kopen.

Onthoud ook dat uw stembanden ontspannen moeten zijn om de beste tonen te krijgen. Een gespannen relatie met je stemtrainer kan ertoe leiden dat je ooit zo vaak van zangleraar moet wisselen.

Zingende software:

De gemakkelijkste manier om deze risico's weg te nemen, is door zangsoftware te kopen. Onthoud ook dat software voor vocale training in wezen een stemtrainer is zonder complexe managementproblemen. Zangtrainingssoftware wordt geprezen voor het helpen van gebruikers bij het corrigeren van hun toonhoogte, omdat ze hun eigen stem kunnen opnemen en afspelen voor stemherkenning op hun pc of mac. Leren zingen met behulp van een cd met leren zingen van een beroemde en bewezen vocale trainer kan ver te boven gaan. weeg het ontvangen van vocale trainingsoefeningen van een persoonlijke stemtrainer. Het is niet alleen veel goedkoper dan het inhuren van een persoonlijke stemtrainer, maar u kunt ook op uw eigen tijd werken in de privacy van uw eigen huis, op een manier die uzelf uw eigen privé zanglessen geeft van uw eigen stemtrainer!

Wist je dat veel zangers met toonhoogteproblemen in feite toondoofheid de schuld geven, terwijl toondoofheid op zich zeer zeldzaam is? Als je pitchproblemen hebt, zijn deze waarschijnlijk het gevolg van een van deze veelvoorkomende problemen:

* Instrumentproblemen
* Volume, vooral bij liveoptredens
* Nootherkenning
* Fysieke obstakels: spanning op de stembanden en chronische gezondheidsproblemen, sinusitis, verkoudheid en allergieën
* Spanning

Pitch Probleem Oplossingen

Neem uw stem op terwijl u meezingt met verschillende noten die op een goed gestemde gitaar of piano worden gespeeld. Speel de opname af om te zien welke noten meer werk nodig hebben. Je zou natuurlijk zangsoftware moeten kopen om dit te doen, hoewel er ook een paar gratis zijn. Na ongeveer een week zul je een merkbaar verschil horen in hoe goed je stem overeenkomt met de noten. Je kunt ook vocale trainingssoftware kopen die wordt geleverd met een koptelefoon waarmee je naar je eigen stem kunt luisteren terwijl je zingt. U kunt het volume van het afspelen naar wens regelen.

Veel mensen hebben moeite om in verschillende toonsoorten te zingen, en ik ben er een van! Voor een leuke manier om je stem te oefenen en je bereik uit te breiden, kun je elke karaoke-software proberen waarmee je met een paar nummers mee kunt zingen. Als je de statistieken aan het einde van elk nummer op je pitch kunt zien en hoe goed je bij de originele zanger past, hoe beter.

Als je eenmaal de oorzaak van je pitchprobleem hebt ontdekt, kun je natuurlijk stappen ondernemen om het op te lossen. Als het alleen een kwestie is van het afstemmen van instrumenten en het volume, zou het een snelle oplossing moeten zijn. Koop een stemapparaat om je instrumenten op de juiste toonhoogte te krijgen, of pas het volume naar wens aan.

Gebruik voor volume-gerelateerde problemen speciale in-ear monitors wanneer u live optreedt. Maak je stembanden losser door goed op DJ bruiloft Rotterdam te warmen voordat je gaat zingen en doe rekoefeningen om ook je andere spiergroepen los te maken. Sta rechtop als je zingt om je longen de ruimte te geven om uit te zetten. Als u aan een ziekte lijdt, geef uzelf en uw stembanden dan de tijd om te rusten en te herstellen.

De enige uitdaging bij het gebruik van vocale software is als je een uitdaging tegenkomt, omdat de ondersteuning dan mogelijk beperkt is.

Wat je gaat leren

De meeste goede zangleraren hebben een plan voor vocale trainingsoefeningen voor je. Een goede zangles begint normaal gesproken met ademhalingsoefeningen, een goede zanghoudingstraining en het begrijpen van de rol van het strottenhoofd. Je zult ontdekken hoe opmerkelijk je stem kan worden als je alleen deze drie zangoefeningen onder de knie hebt.

Als je eenmaal de juiste technieken voor ademhaling en middenrifcontrole gebruikt, zullen je zangstem en zangvertrouwen stijgen.

Dus als je je zangcarrière naar grotere hoogten wilt tillen, koop dan zangsoftware en krijg je persoonlijke stemtrainer in de privacy van je eigen huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *